ALDI smartphones onverwacht groot succes

Een tijdje terug kwam de eerste smartphone onder het merk Wolfgang van ALDI in de schappen, dit was de Wolfgang messenger met QWERTY toetsenbord. Deze smartphone was landelijk binnen 24 uur uitverkocht en werd zo’n onverwacht succes dat de supermarktketen heeft besloten om de introductie van het eerder aangekondigde 4.3-inch Android toestel te vervroegen. Vanaf aankomende zaterdag zal de Wolfgang AT-AS43D al te verkrijgen zijn in de verschillende filialen van de ALDI.

Dualsim
De Wolfgang AT-AS43D zal net als de uitverkochte Wolfgang Messenger worden voorzien van een dual sim mogelijkheid. De mogelijkheid om 2 simkaarten te gebruiken in 1 telefoon maakt het makkelijker om werk en privé gescheiden te houden. Ook kun je de ene simkaart gebruiken voor je 3G dataverbinding en de ander voor het bellen en SMS’en.

Prijs en specs
Nu is natuurlijk de vraag wat het toestel gaat kosten en wat je ervoor krijgt. ALDI zelf, doet nog geen officiële mededelingen over de prijs maar verwacht dat het toestel minder dan 180 euro zal gaan kosten. Voor deze prijs krijg je een strakke Android 2.3 (Gingerbread) toestel voorzien van een groot 4.3-inch WVGA scherm. Verder heeft het toestel GPS, multitouch, QualComm, twee camera’s, een 1GHz processor, twee sim-slots en twee jaar garantie.

UPDATE
We hebben meerdere berichten in de reacties op dit bericht waarin de datum 21 april wordt genoemd als de datum dat het toestel te verkrijgen is bij de ALDI. 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

8 Reacties

 1. Michiel schreef:

  In de aldi folder staat hij voor 21 april, niet morgen. Zullen ze vast niet wijzigen. Ik ga pas volgende week voor de deur liggen!

 2. Frank Meijer schreef:

  Vanaf 21 april voor € 179,–. Dat is inderdaad minder dan € 180,–

 3. Barry Meijer schreef:

  Omdat er dus nu al 2 reacties zijn met de datum 21 april, heb ik het als update in het originele bericht gezet. Bedankt voor jullie reacties!

 4. jan schreef:

  512 ram en rom dat is natuurlijk wel erg weinig, hetzelfde model als de galaxy s alleen , veel minder inside natuurlijk goed voor mensen die alle tijd hebben en zich n iet ergeren a;s het wat ;langer duurt voor je een plaatje ziet op je toestel

 5. bas schreef:

  heeft hij ook een mini jack aan sluiting?

 6. Frank schreef:

  @jan

  Maar daarentegen is de galaxy S net een stukje duurder dan deze 179 euro. dus al met al vind ik het zeker niet slecht wat je ervoor krijg tegen de prijs die je er voor moet betalen. als je nu kijkt dan krijg je een htc wildfire s (die nog veel minder inside heeft) voor dezelfde prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.