Beelden Tonen Motorola Moto G7 Met Notch

Motorola-Moto-G7-renderVia OnLeaks zijn beelden van de Motorola Moto G7 uitgelekt. We zien op de beelden onder andere dat de smartphone een kleine inkeping in het scherm krijgt.

OnLeaks is een doorgaans betrouwbare bron, waardoor we berichten van deze bron vrijwel altijd serieus nemen. De afbeeldingen die OnLeaks heeft gedeeld zijn gebaseerd zjn op fabrieksdocumenten, en komen vrijwel volledig overeen met het definitieve design.

De smartphone lijkt erg veel op de Moto G6, maar we zien een duidelijk verschil in het scherm. Dit scherm heeft namelijk een hele kleine inkeping voor de selfiecamera. Ook zijn de hoeken aan de achterkant meer afgerond, waardoor de smartphone beter in de hand moet liggen.

Eerder lekten al verschillende specificaties uit via HowToTechNaija. Volgens deze bron beschikt de Motorola Moto G7 over een 6,4-inch scherm met resolutie van 2340 bij 1080 pixels, een Snapdragon 636-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 3500 mAh accu. Aan de achterkant zit een 16MP + 5MP dual-camera en een vingerafdrukscanner. Aan de voorkant zit een 12MP selfie-camera. De Moto G7 draait op Android 9.0 (Pie).

Het is nog onduidelijk wanneer Motorola de Moto G7 officieel zal introduceren.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.