Previewversie van nieuwe Spotify-app beschikbaar

Muziek streaming dienst Spotify heeft een hele nieuwe app gemaakt. De nieuwe versie heeft een hele nieuwe look en heeft veel nieuwe functies erbij gekregen. De app is nu ook voor Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en dat is ook duidelijk te zien, want het uiterlijk van de app is gebaseerd op Ice Scream Sandwich. De afbeeldingen in de app hebben ook een hogere resolutie gekregen en de geluidskwaliteit is verhoogd naar 320 kbs.

Spotify belooft dat er nog meer functies in de app komen, zoals Last.FM integratie en het gebruik van mappen, daardoor is de app nog niet in Google Play te vinden, maar je kunt de app via een .apk bestand downloaden. Daarvoor moet je wel bij je instellingen instellen dat je apps van onbekende bronnen kunt installeren.

De app werkt op smartphones en tablets (Android 2.3 ook), maar heeft geen speciale lay-out voor tablets. Als je de Spotify app volledig wilt gebruiken moet je wel beschikken over een premium-abonnement. Gezien het een bèta app is, bestaat er een kans dat je een aantal bugs en problemen kan ondervinden.

De datum voor de officiële lancering in Google Play is nog niet bekend.

Klik hier om de app te downloaden.

Bron: Spotify Blog

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.