OnePlus Start “Referral Programma” Voor Extra Kortingen

OnePlus-5-Hello5-teaserDe Chinese fabrikant OnePlus heeft een zogeheten “Referral Programma” opgestart. Dankzij dit programma kunnen mensen die ooit een OnePlus-smartphone hebben gekocht een speciale link opvragen. Met deze link kun je bijvoorbeeld vrienden uitnodigen om ook een OnePlus-smartphone te kopen. Als mensen via een referral-link een toestel kopen ontvangen ze gratis 20 euro korting op accessoires van OnePlus. Ook de persoon die de referral-link heeft gedeeld ontvangt een tegoed die kan worden besteed in de webwinkel van OnePlus.

Nu de introductiedatum van de OnePlus 5 nadert komt OnePlus weer met slimme manieren om de producten van de Chinese fabrikant te promoten. Ditmaal komt OnePlus met een “Referral Programma”. Iedereen die ooit een OnePlus 1, 2, X, 3 of 3T heeft gekocht kan via deze link een referral-link opvragen. Je vrienden ontvangen €20,- korting op accessoires wanneer ze een smartphone kopen via jouw link. Je krijgt zelf 100 punten die kunnen worden omgeruild voor korting op accessoires, maar ook voor een gratis t-shirt of gratis verzending.

OnePlus Referral programma punten

OnePlus hoopt natuurlijk dat veel mensen hun link gaan delen zodra de Chinese fabrikant deze zomer de OnePlus 5 introduceert. Dit is voor de fabrikant namelijk een makkelijke en goedkope manier om de OnePlus 5 te promoten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.