Dit Is Het Verschil Tussen De Galaxy Note 7 En Galaxy Note 7 Fan Edition

galaxyNoteFESamsung heeft de Galaxy Note 7 onlangs in thuisland Zuid-Korea opnieuw geïntroduceerd, onder de nieuwe naam “Galaxy Note 7 Fan Edition”. De phablet lijkt op het eerte gezicht precies hetzelfde als de Galaxy Note 7 die Samsung vorig jaar noodgedwongen van de markt heeft moeten halen. Toch zijn er een paar verschillen te vinden.

Kleinere accu
De accu van de Note 7 is de reden dat Samsung de phablet van de markt heeft gehaald. De accu was namelijk te groot voor de dunne behuizing van de phablet, waardoor de accu te warm werd en vlam kon vatten. Hier zien we dan ook het grootste verschil tussen de oude Note 7 en de nieuwe Note 7 FE. De Galaxy Note 7 Fan Edition heeft nu namelijk een 3200mAh accu, terwijl de originele Note 7 beschikte over een 3500mAh accu.

Bixby en interface
Samsung heeft de nieuwe Note 7 FE uitgerust met Bixby, de spraakassistent van Samsung die ook aanwezig is op de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Ook heeft Samsung een paar kleine aanpassingen gedaan aan de interface van Android, maar hier zul je waarschijnlijk weinig van merken.

Snellere processor
Samsung heeft de Note 7 FE ook voorzien van een nieuwere processor. Zo kwam de originele Note 7 met een Snapdragon 820 of Exynos 8890-chipset, maar de Note 7 FE is uitgerust met een Snapdragon 821-processor.

Samsung logo
Als laatste zien we een klein verschil in het uiterlijk van de toestellen. Samsung heeft er nu namelijk voor gekozen om de Samsung logo onder de speaker weg te laten. Ook staat op de achterkant nu de tekst “Galaxy Note Fan Edition”.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    Zou toch het gevoel hebben een verouderd toestel te kopen waarvoor dan best nog wel veel geld wordt gevraagd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.