WhatsApp Telt Dagelijks Een Miljard Gebruikers

WhatsAppWhatsApp heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Maar liefst één miljard mensen gebruiken de chat-app, dat in handen is van Facebook, dagelijks om berichten en media te sturen naar vrienden en familie. Het aantal maandelijkse gebruikers is gestegen naar 1,3 miljard.

Dagelijks versturen WhatsApp-gebruikers meer dan 55 miljard berichten naar elkaar. Ook worden er 4,5 miljard foto’s en 1 miljard video’s gedeeld. Mensen gebruiken de app ook om video-gesprekken mee te voeren. Sinds kort is het ook mogelijk om afbeeldingen en video’s te delen in de statusupdate van de gebruiker. Uit een reactie van WhatsApp blijkt dat gebruikers de nieuwe functie veel gebruiken.

We zijn vereerd dat zo veel mensen deze nieuwe functies gebruiken om contacten te onderhouden en dat elk op hun eigen manier. We vieren deze mijlpaal. Ondertussen zijn we meer dan ooit toegewijd om jullie meer bruikbare functies aan te bieden om van te genieten in combinatie met de betrouwbaarheid, eenvoud en veiligheid die jullie van WhatsApp verwachten.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.