Knijpgevoelige Behuizing Nieuwe Pixel-smartphone Bevestigd

Google Pixel XL 2Dankzij documenten die zijn gepubliceerd door de FCC kunnen we bevestigen dat de nieuwe Pixel-smartphone beschikt over een knijpgevoelige behuizing. Deze behuizing is te vergelijken met die van de HTC U11.

De FCC is een Amerikaanse communicatiewaakhond die aankomende smartphones controleert. Documenten over onaangekondigde smartphones duiken hier regelmatig op. Ditmaal is de opvolger van de Google Pixel opgedoken, die volgens de informatie draait op Android 8.0 en beschikt over 64GB opslagruimte en een Snapdragon 835 of 836-processor.

De knijpgevoelige behuizing wordt bevestigd door een vermelding hiervan in de systeeminstellingen. Zo staat er dat de functie “Active Edge” is ingeschakeld en dat hiermee de slimme spraakassistent kan worden geactiveerd door te knijpen.

HTC is verantwoordelijk voor het maken van de nieuwe Pixel-smartphone. LG zou verantwoordelijk zijn voor de grotere Pixel XL. Volgens de geruchten beschikken beide toestellen echter over een knijpgevoelige behuizing. Google zal de toestellen waarschijnlijk in oktober officieel introduceren.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.