Top 5 Koninginnedag apps

Morgen is het weer zover, Koninginnedag 2012! Een dag waarop wij met z’n allen weer in het oranje door het land trekken (of lekker thuis blijven) om te feesten of natuurlijk om op een braderie rond te lopen. Of misschien zit je zelf wel op een kleedje met je complete geschiedenis aan prullaria om een leuk zakcentje te verdienen.

App tip 1: Koninginnedag 2012 app

Onze eerste app tip is de Koninginnedag 2012 app, met deze app kun je snel zien waar feesten bezig zijn (zelfs zonder netwerk). Verder kun je het weer in de gaten houden en de staat van het OV. Nog een handige functie van de app is de “Locate me” functie, mocht je verdwaald zijn in een gigantische menigte dan pinpoint de app waar je bent en kan het je zelfs een uitweg bieden. Klik hier om de app te downloaden.

 

App tip 2: Treinbingo! Koninginnedag editie

Deze app doet precies wat de naam zegt, het is een trein-bingo-spel maar dan de Koninginnedag editie. De app bestaat uit een kaart met verschillende NS smoezen die je allemaal moet verzamelen (alsof je dat echt allemaal wilt meemaken). Je status kun je via Twitter delen want je wilt je vrienden toch niet jouw ellende onthouden? Verder moet je niet teveel verwachten van deze app, het is een leuk hebbedingetje voor tijdens Koninginnedag, verder niks. Klik hier om de app te downloaden.

 

App tip 3: Layar

Dit is natuurlijk niet echt een nieuwe app tip maar het kan een hele handige zijn als je rondloopt op een feest of in een stad, even met Layar in het rond kijken en je weet een stuk meer over je omgeving. Layar geeft je informatie over de wereld om je heen en legt een laagje (layer) over het beeld van je smartphone, op deze manier kan Layar informatie geven in de vorm van augmented reality. Klik hier om de app te downloaden.

 

 

App tip 4: Koninginnedag Eindhoven 2012

Deze app is niet echt een algemene app tip aangezien het gericht is op Eindhoven, maar wij vinden hem zeker het noemen waard aangezien er veel mensen zijn die richting Eindhoven trekken. Het belangrijkste wat te melden is bij deze app is dat hij volledig offline kan werken, dus een dataverbinding is niet noodzakelijk. Verder bevat deze app alles wat je moet en kan weten over Koninginnedag 2012 in Eindhoven, alles in 1 app op zak. Zeker het downloaden waard wanneer je naar Eindhoven trekt dit jaar. Klik hier om de app te downloaden.

 

App tip 5: ToiletFinder

Bij deze app zul je misschien eerst een beetje raar kijken maar het is echt een app tip waarvan ik vind dat het noodzakelijk is tijdens Koninginnedag. Deze app laat je precies zien waar je naar de wc kunt en misschien nog wel belangrijker, is er een invaliden toilet en nog belangrijker is het gratis of moet je betalen. Een echte must-have als je aan het feesten bent en je voelt ineens dat je blaas op knallen staat. Klik hier om de app te downloaden.

 

 

Zo, dat was de top 5. Ik wens jullie allemaal alvast een ontzettend mooie Koninginnedag 2012, wetend dat ik er alles aan heb gedaan om jullie goed voorbereid op pad te sturen.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. snh schreef:

    Mooi mooi mooi. We houden het in de gaten. Bedankt! Wij gaan lekker swingen in ons shirtsofholland hempie. Gisteren binnen. helemaal goed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.