“Samsung Galaxy Note 8 Verkoopt Beter Dan Iedere Andere Note-smartphone”

Samsung Galaxy Note 8Eerder schreven wij dat Samsung op de eerste dag van de pre-order periode in thuisland Zuid-Korea bijna 400.000 Galaxy Note 8-bestellingen heeft ontvangen. Samsung claimt nu dat de Note 8 in de VS vaker is besteld dan iedere andere telefoon in de Note-productlijn in hetzelfde tijdsbestek.

Bij Samsung is het geen groot nieuws als een smartphone beter verkoopt dan zijn voorganger, maar bij de Galaxy Note 8 is dit toch opmerkelijk. De Galaxy Note 7 kwam vanwege accuproblemen namelijk erg slecht in het nieuws en moest uiteindelijk zelfs van de markt worden gehaald. Hierdoor lagen de verwachtingen voor de verkoopcijfers van de Galaxy Note 8 wat lager dan normaal. Het lijkt er echter op dat de Note 7-problemen minder schadelijk zijn geweest dan voorheen gedacht, want de Galaxy Note 8 gaat als warme broodjes over de toonbank.

Samsung Galaxy Note 8 zwart

Via dit bericht heeft Samsung aangegeven dat de Galaxy Note 8 in de VS beter verkoopt dan iedere andere Note-smartphone in hetzelfde tijdbestek. Exacte cijfers heeft de fabrikant niet gegeven.

In hetzelfde bericht staat ook dat consumenten in de VS bij het plaatsen van een pre-order kunnen kiezen tussen een Gear 360 Camera ter waarde van $229,99 of een draadloos snellaadstation met 128GB SD-kaart ter waarde van $189,98. In Nederland geeft Samsung een DeX Station weg aan klanten die een pre-order plaatsen.

De Samsung Galaxy Note 8 is vanaf 15 september verkrijgbaar voor een adviesprijs van 999 euro.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.