Tijdelijke Cashback-actie Samsung Galaxy S8 En Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8In de leukste maand van het jaar heeft Samsung een cashback-actie gestart voor de Galaxy S8, Galaxy S8+ en de Galaxy Note 8. Iedereen die één van deze toestellen koopt voor 8 januari krijgt 50 euro teruggestort op hun rekening. Ook krijgen klanten die de Galaxy Note 8 voor 31 december kopen een Dex Station ter waarde van 159 euro cadeau.

Iedereen die de Galaxy S8, S8+ of Note 8 in Nederland tussen 4 december 2017 en 7 januari 2018 koopt heeft recht op 50 euro cashback. Let wel op dat je de smartphone bij een Nederlandse aanbieden koopt. Toestellen die voor het buitenland zijn gemaakt hebben een afwijkende EAN-code en komen daarom niet in aanmerking voor deze Nederlandse promotie. Media Markt, Bol.com, Coolblue, Samsung’s eigen webwinkel en telecomproviders verkopen de Nederlandse versies van de smartphones.

Klanten hebben tot 22 januari 2018 de tijd om het aanmeldformulier in te vullen. In het formulier vul je je persoonlijke gegevens in en upload je een foto van de aankoopbon en de streepjescode met de EAN-code en het IMEI-nummer. Binnen zes weken ontvang je 50 euro op je bankrekening.

Koop je de Galaxy Note 8 op Samsung’s eigen webwinkel of via Coolblue, dan krijg je een DeX Station cadeau. De DeX Station kost normaal 159 euro. Deze actie is geldig tot 31 december.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.