UHANS Max 2 Met Vier Camera’s Kost Tijdelijk Slechts €119

UHANS Max 2December is voor veel van ons de leukste maand van het jaar. Gezellig kerst vieren met je familie, oud en nieuw vieren met je vrienden of misschien een weekje op vakantie, de meeste Nederlanders wachten het hele jaar op de maand december. Omdat veel mensen elkaar cadeautjes geven tijdens deze feestmaand zijn erg veel producten de komende dagen in de aanbieding. Zo is de UHANS Max 2 de komen drie dagen verkrijgbaar voor slechts €119,-.

De UHANS Max 2 is een phablet met een groot scherm, een metalen behuizing en twee dual-camera’s. Het scherm is 6,44-inch groot en heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Intern vinden we een 1.5GHz MTK6750T octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera (13MP + 2MP) aan de achterkant, dezelfde dual-camera aan de voorkant, een grote 4300mAh accu, dual-SIM-ondersteuning en een vingerafdrukscanner.

UHANS Max 2 dual-camera

De metalen behuizing geeft de UHANS Max 2 een luxe uitstraling, terwijl de smartphone tijdelijk slechts €119,- kost. De UHANS Max 2 draait op Android 7.0 (Nougat) en is hier verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud. De smartphone zal worden opgestuurd via een warenhuis in Europa, waardoor je geen import-kosten of belasting hoeft te betalen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.