TOCHIC Qi Is Draadloze Oplader Voor Slechts 9 Euro

TOCHIC-QiSteeds meer smartphones hebben ondersteuning voor Qi-technologie, waardoor het mogelijk is om de smartphone draadloos op te laden. Draadloze opladers van fabrikanten als Samsung en Apple zijn echter niet goedkoop. Gelukkig brengen accessoires-fabrikanten steeds vaker draadloze opladers op de markt, waardoor Qi-laders nu een stuk goedkoper verkrijgbaar zijn.

Voor een draadloze Qi oplader betaal je bij Samsung en Apple al snel 50 euro. Dat is vrij veel geld voor een oplader. Gelukkig kan het ook een stuk goedkoper. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de TOCHIC Qi, die tijdelijk slechts iets meer dan 9 euro kost.

De TOCHIC Qi is slechts 8mm dik en werkt met de bekende vlaggenschip-toestellen van Samsung, Apple en andere fabrikanten. De oplader heeft een output van zowel 5W als 10W, en heeft daardoor ondersteuning voor Quick Charge.

Qi-draadloos-opladen

Wil je niet teveel betalen voor een draadloze oplader of ben je nog opzoek naar een backup oplader? Dan kun je TOCHIC Qi vandaag kopen voor slechts €9.30. Wees er wel snel bij, want de actie is slechts tijdelijk geldig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.