Uitrol Android 8.0 Oreo Voor Samsung Galaxy S8 Tijdelijk Stopgezet

Android-8.0-OreoSamsung startte vorige week de uitrol van Android 8.0 (Oreo) voor de Galaxy S8. Verschillende gebruikers hebben de update al binnen, maar de Zuid-Koreaanse fabrikant heeft de verdere uitrol tijdelijk stopgezet.

Sinds vorige week kwam de Oreo-update binnen op de Galaxy S8 en Galaxy S8+ in landen als Turkije, Noorwegen, India, België, Duitsland, Frankrijk, en Polen. Nederland zou snel volgen, maar het lijkt er nu op dat we toch nog wat langer moeten wachten.

De website SamMobile schrijft namelijk dat het update bestand G950/G955-FXXU1CRAP, oftewel de Oreo-update voor de S8 en S8+, plotseling van Samsung’s server is verdwenen. Hierdoor kunnen gebruikers de update niet meer downloaden. Samsung heeft aan de website laten weten dat het bedrijf aan een nieuwe versie van de Android 8.0 Oreo-update werkt die zo snel mogelijk zal worden uitgerold.

Het is onduidelijk wanneer Samsung de uitrol zal hervatten. Iedereen die de update nog niet heeft ontvangen moet dus nog even geduld hebben. 

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.