Livestream Unpacked 2018 Kun Je Hier Volgen

render-Galaxy-S9-paarsMorgen zal Samsung de Galaxy S9 en Galaxy S9+ tijdens het Unpacked 2018-evenement officieel introduceren. Het evenement dat om 18:00 Nederlandse tijd start is live te volgen via Samsung’s eigen livestream.

Unpacked 2018 zal in ieder geval op drie manieren te volgen zijn via Samsung’s eigen livestreams. Eén op Samsung.com, één op Samsung Mobile Press en waarschijnlijk via Samsung’s eigen YouTube-kanaal. Het is altijd handig om verschillende opties te hebben in het geval één van de livestreams crasht vanwege de drukte.

Naast Samsung zelf zullen verschillende media die aanwezig zijn een eigen livestream opzetten, waardoor je uiteindelijk een zeer ruime keuze zal hebben uit livestreams. Wij zullen na de presentatie op Androidics.nl een samenvatting plaatsen zodat je alle belangrijke punten in één artikel kunt teruglezen.

Galaxy S9 bluaw

Galaxy S9 specificaties
Volgens de vele lekken en geruchten beschikt Samsung’s aankomende vlaggenschip-smartphone over een 5,8-inch oled-scherm met een 18,5:9-beeldverhouding en een resolutie van 2960 x 144 pixels, een  Snapdragon 845-processor, 4GB werkgeheugen, een irisscanner en een verbeterde camera met variabele diafragma. De Galaxy S9+ krijgt een 6,2-inch scherm, 6GB werkgeheugen, een grotere accu en een dual-camera. Beide smartphones draaien op Android 8.0 (Oreo) en zien er grotendeels hetzelfde uit als de Galaxy S8.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.