Google Assistant Kan Straks Automatisch Taal Detecteren

Google-AssistantGoogle heeft bekendgemaakt dat de Google Assistant in 2018 een update zal ontvangen, met daarin verschillende verbeteringen wat betreft de talen die de assistent kan spreken en verstaan. Zo kan de slimme assistent straks een gesproken taal herkennen zonder dat je dat hoeft in te stellen.

De Google Assistant zal dit jaar flink verbeteren. Zo zal de assistent tegen het einde van het jaar dertig talen verstaan en spreken, waardoor ongeveer 95 procent van alle Android-gebruikers de dienst kunnen gebruiken. Ergens dit jaar krijgt de Google Assistant ook een upgrade waarmee de dienst talen kan herkennen wanneer je er tegen spreekt. Hierdoor kan de Google Assistant dus meerdere talen tegelijk spreken, zonder dat je zelf de taal van je Android-toestel hoeft aan te passen.

Dit jaar zal onder andere ondersteuning voor de Nederlandse taal worden toegevoegd. Na 2018 zullen nog meer talen worden toegevoegd, zodat de Google Assistent uiteindelijk wereldwijd te gebruiken is. Een exacte releasedatum voor de aankomende updates heeft Google nog niet gegeven.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.