LG V30S En V30S+ ThinQ Officieel Aangekondigd

LG-V30S-ThinQ-blauwDe Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft de V30S en de V30S+ officieel aangekondigd. Met de nieuwe smartphones richt LG zich  vooral op Augmented Reality.

De V30S en V30S+ zijn opvolgers van de V30, die LG vorig jaar introduceerde. De LG V30S beschikt over een 6-inch Full Vision oled-scherm met een 18:9-beeldverhouding en een resolutie van 2880 bij 1440 pixels, een Snapdragon 835-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 3.300mAh accu en een waterdichte behuizing (IP68). De LG V30S+ beschikt over maar liefst 256GB opslagruimte. Beide toestellen draaien op Android 8.0 (Oreo) en hebben ondersteuning voor Bluetooth 5.0 en NFC.

Wat vooral nieuw is is de kunstmatige intelligentie. De toestellen beschikken namelijk over een vergelijkbare functie als Google Lens en Bixby Vision, die objecten via de camera kunnen herkennen. Zo kan de camera van LG’s nieuwe smartphones QR-codes inscannen, automatisch verkeersborden vertalen, navigatieaanwijzingen via augmented reality geven en informatie over bekende gebouwen tonen.

LG-V30S-ThinQ

De LG V30S ThinQ en de LG V30S ThinQ+ komen niet naar Nederland en België en het is nog onduidelijk vanaf wanneer de smartphones in andere landen worden aangeboden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.