Facebook-tijdlijn Toch Niet In Twee Delen Gesplitst

facebookEerder dit jaar kwam Facebook met het idee om de tijdlijn op te splitsen in twee delen. Op deze manier moesten gebruikers een beter overzicht krijgen tussen persoonlijke en zakelijke berichten. Uit een bericht van Facebook blijkt nu echter dat dit plan niet doorgaat.

Via de perspagina van Facebook heeft het bedrijf laten weten dat er geen nieuwe tijdlijn komt. Uit een proef met de ‘Expore Feed’ blijkt dat de nieuwe tijdlijn niet erg populair is onder gebruikers. Gebruikers waren niet erg tevreden over de berichten die ze zagen en gebruikers kwamen ook niet dichter bij hun sociale cirkel te staan, wat juist de bedoeling was van de nieuwe tijdlijn.

“We geloven dat de recente wijzigingen die we in de tijdlijn doorvoerden, die nadruk leggen op betekenisvolle sociale interacties, beter tegemoet komen aan de feedback die we van mensen gekregen hebben. Zo komen mensen dichter bij vrienden en familie te staan. De veranderingen houden vooral in dat er minder publieke content in het nieuwsoverzicht staat, waaronder berichten van bedrijven, merken en media.”

Het huidige ‘Expore Feed’ zal dus niet worden uitgerold, maar Facebook blijft wel verder experimenteren. Het is dus best mogelijk dat Facebook in de toekomst een andere tijdlijn zal testen, die mogelijk beter in de smaak valt.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.