Gearbest Deals Die Je Leven Makkelijker Maken

Xiaomi-actieWekelijks zijn er deals bij Gearbest. De deals van deze week zullen je leven een stuk makkelijker maken. Het zijn producten van Xiaomi. Dit gerespecteerde Chinese merk staat bekend om de kwaliteit en de lage prijzen. De deals van deze week maken de prijzen nog aantrekkelijker zodat je deze helemaal niet kunt laten liggen.

Een oplader en bluetooth apparaat in één

Een zeer handig apparaat is de Roidmi 3S. Dit is een apparaat wat in de aansluiting van de sigarettenaansteker kan worden geplaatst. Het is dan direct een oplaadpunt voor je telefoon. Het opladen gaat via USB. Dit is nog niet heel bijzonder. Wat de Roidmi 3S bijzonder maakt is dat het ook een bluetooth muziekspeler is. Je kunt met iedere smartphone muziek streamen naar je autoradio. De radio stel je af op een bepaalde frequentie en dan kun je de muziek via de Roidmi 3S in je auto horen. Dit is wel heel makkelijk en dit kan dan ook nog eens voor een zeer voordelige prijs. De Xiaomi Roidmi 3S kost nog geen tientje en daarvoor schaf je een apparaat aan wat je zeer veel zal gebruiken.

Roidmi-3S

Vele interessante acties van het merk Xiaomi

Xiaomi is niet alleen meer een merk wat in Azië zeer bekend is. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het een merk is wat een uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit biedt. Gearbest heeft nu een zeer fraaie Xiaomi actie. Op de speciale actiepagina kun je een ruim aanbod aan producten vinden. Neem maar eens een kijkje en je zal zien dat er ook interessante producten voor jou te vinden zijn.

Waar Xiaomi in Nederland bekend om staat zijn de kwalitatieve smartphones. Deze kun je uiteraard ook op de actiepagina vinden. Er zijn vele modellen te bestellen. Zelfs voor minder dan honderd euro kun je al een moderne en fraai ontworpen Xiaomi smartphone aanschaffen. Daarnaast zijn op de pagina vele deals te vinden die je leven eenvoudiger maken. Denk hierbij aan een robotstofzuiger en een digitale weegschaal. Uiteraard schaf je deze ook tegel lage prijzen aan.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.