Gearbest Verovert Nederland

GearBest-NederlandVeel Nederlanders kopen al bij Gearbest. Dit is niet alleen voor de lage prijzen maar ook voor de kwalitatieve producten. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de voordelige Xiaomi producten die er worden verkocht. Om de Nederlanders nog beter van dienst te kunnen zijn is er nu een Nederlands gedeelte op de website. Gearbest Nederland biedt alle informatie die je nodig bent. Daarnaast is er ook ondersteuning in het Nederlands. Het loont de moeite om je daar meer over te vertellen.

Spectaculaire kortingscodes

Om maar meteen goed nieuws te brengen kunnen we zeggen dat er spectaculaire kortingscodes te vinden zijn op de Nederlandse pagina. Waarschijnlijk ken je de Xiaomi Mi Band 2 wel. Dit is een smartwatch die geschikt is voor zowel het besturingssysteem Android als iOS (iPhones). Deze smartwatch verbindt zich via Bluetooth. De Xiaomi Mi Band 2 bewijst dat een goede fitnesstracker niet duur hoeft te zijn. Nu met de kortingscode is het een deal die je helemaal niet mag laten liggen.

Wel willen we je waarschuwen. Er zijn namelijk dertig kortingscodes beschikbaar. Dus alleen de eerste dertig Nederlanders die de smartwatch bestellen krijgen de smartwatch voor deze prijs. De spectaculaire prijs met de kortingscode is € 16,33 gebruik daarvoor de kortingscode: Nlmiband2.

Een robotstofzuiger tegen een superprijs

Het schoonhouden van je huis was nog nooit zo makkelijk met de Xiaomi Mi Robot. Dit is een robotstofzuiger die bekend staat om het accurate werk en de goede kwaliteit. Het huishouden wordt ineens een stuk makkelijker aangezien het stofzuigen voor je wordt gedaan. Het is zelfs mogelijk de robotstofzuiger in te stellen dat deze de woonkamer gestofzuigd heeft voor je opstaat. Dit mogen we gerust ideaal noemen.

Wat ook zeker ideaal te noemen is dat is de prijs. Met de kortingscode: NLMivacuum kost deze handige stofzuiger je slechts 245 euro. Dit is een prijs die slechts beschikbaar is voor de eerste vijf inwoners van Nederland die de Xiaomi Mi Robot bestellen. Wees dus snel om van deze hoge korting te profiteren.

Wekelijks nieuwe kortingscodes

De twee kortingscodes die we net noemden voor de Xiami smartwatch en de robotstofzuiger zijn slechts voorbeelden. In totaal zijn er acht spectaculaire kortingscodes op de Nederlandse pagina te vinden. Deze zijn enkel en alleen beschikbaar voor inwoners van Nederland. Neem dan ook snel een kijkje. Doe dit ook regelmatig en zet de Nederlandse pagina bij je favorieten. Dagelijks is er namelijk voordeel te behalen. Dit is niet alleen met de kortingscodes maar ook met de flash deals. Zoek je een nieuwe smartphone of een camera dan zal je deze ook met hoge korting kunnen bestellen.

Gearbest richt zich op Nederland

Dat Gearbest zich steeds meer op Nederland richt blijkt ook uit de Nederlandse Gearbest Facebookpagina. Daar kun je niet alleen veel informatie op vinden maar daar heb je ook de mogelijkheid om contact op te nemen. Dit kan gewoon in het Nederlands en je zult ook in het Nederlands antwoord krijgen. Daarnaast is er dan ook nog het Nederlandse Gearbest blog. Ook daar vind je vele aanbiedingen en aankomende nieuwe producten. Neem snel een kijkje en profiteer direct van het hoge voordeel.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.