Consumenten Krijgen Twee Weken Bedenktijd Voor Aankopen In Google Play Store

Google Play StoreMensen die content in de Google Play Store aanschaffen krijgen voortaan 14 dagen de tijd om hun geld terug te vragen als het product niet bevalt. Voorheen kregen consumenten slechts 48 uur bedenktijd.

Google heeft een wijziging aangebracht aan het terugbetalingsbeleid van de Play Store. Mensen die niet tevreden zijn over hun aankoop in de Play Store krijgen voortaan 14 dagen de tijd om hun geld terug te eisen. Google stuurt het volledige aankoopbedrag van apps en games terug als ze binnen twee weken nadat ze in de Play Store zijn gekocht worden geretourneerd. Als je dezelfde app opnieuw koopt dan krijg je niet opnieuw de mogelijkheid om je geld terug te vragen.

Voor de wijziging van het terugbetalingsbeleid kreeg de consument slechts 48 uur de tijd om contact op te nemen met Google om een terugbetaling aan te vragen. Na 48 uur moest je verplicht contact opnemen met de app-ontwikkelaar zelf, die vervolgens zelf konden bepalen of ze het geld willen terugsturen of niet.

via [techpulse]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Patrick schreef:

    Deze info is onjuist. Voor apps/ in app aankopen en dergelijke is het nog steeds maar 2 uur. Voor services (bijv. cloudopslag) 14 dagen. Heb ik net helaas zelf ondervonden omdat mijn zoon gisteren en vandaag voor ongeveer € 300,00 in-app aankopen heeft gedaan op mijn account en ik mijn geld niet terug krijg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.