Deze week viert Gearbest de lente met onder andere een supervoordelige Teclast F7 laptop

Teclast-F7-laptopDe lente is begonnen en de temperaturen stijgen. Om dit te vieren heeft Gearbest een aantal prachtige aanbiedingen. Deze zijn de hele week nog geldig. We beginnen meteen maar met één van de grootste acties. Dit is de Teclast F7 laptop. Deze koop je nog voor slechts €247,45. Voor dit bedrag koop je dan een laptop met zeer goede specificaties. Het scherm is veertien inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080. Door de 9th Gen HD graphics zal het kijken van een video, film of serie een belevenis worden. Dit geldt ook bij het gamen. Doordat er een krachtige processor aanwezig is kun je ook op je laptop recente games spelen.

De batterij is een ander groot pluspunt. Gebruik je de laptop op maximale kracht dan zal deze rond de zes uur meegaan. Vraag je minder van de laptop dan zal de batterij rond de tien uur meegaan. Dit is voldoende voor een hele werkdag zonder deze op hoeven te laden. Er is zes gigabyte aan geheugen beschikbaar en er is een harde schijf van 128 gigabyte. Het is mogelijk door middel van SSD de opslagruimte te vergroten. Windows 10 is het besturingssysteem en er is een volledig toetsenbord om de laptop goed te kunnen bedienen.

Tot wel vijftig procent korting op Xiaomi producten

Heeft de laptop niet de juiste specificaties dan zou je kunnen kijken op de speciale Xioami aanbiedingen pagina. Hier kun je vele verschillende soorten producten vinden waaronder laptops. Onder andere de zeer krachtige en fraaie Xiami Mi Notebook Air 13.3 bestel je op deze pagina voor €925,39. Ook zijn er vele modellen smartphones en tablets te vinden. Voor nog geen honderd euro kun je een moderne Xiaomi smartphone kopen. Hiermee zal je dan jaren vooruit kunnen.

Xiami-Mi-Notebook-Air

Verder kun je vele andere uiteenlopende producten van Xiaomi kopen. Een zeer fraai ontworpen wekkerradio / speaker die werk op bluetooth is een goed voorbeeld. Deze schaf je tijdens de sale aan voor €57,05. Zelfs televisies, robotstofzuigers en paraplu’s van het merk zijn met hoge kortingen te koop. De korting kan tot wel vijftig procent oplopen. Het loont dan ook de moeite snel een kijkje te nemen.

Alleen voor inwoners van Nederland, hoge kortingen met gebruik van een kortingscode

Inwoners van Nederland kunnen terecht op de Gearbest Nederland pagina. Daar vind je een gedeelte met kortingscodes. Deze codes zijn alleen te gebruiken door inwoners van ons land. Een Bluetooth headset met een prachtig design is door de kortingscode ‘NLBluedio‘ te gebruiken al voor €19,79 te bestellen. Tijdens het sporten de eigen lichaamsfuncties in de gaten houden dat doe je met de Smart Fitness Tracker. Gebruik je de kortingscode ‘NLMPOW1‘ dan kun je deze voor slechts €13,19 bestellen.

Bluedio-H+-Wireless-Bluetooth-Headset

De Nederlandse pagina laat ook een link naar de Nederlandse Gearbest Facebook pagina zien. Daar kun je in het Nederlands vragen stellen over producten en bestellingen. Er zal dan in het Nederlands antwoord worden gegeven. Ook zijn er weer diverse producten met korting te bestellen. Genoeg reden om dus maar eens snel de Nederlandse Gearbest pagina te bezoeken.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.