“Xiaomi Komt In Juni Met Vouwbare Smartphone Voor €999

Xiaomi-opvouwbare-smartphoneXiaomi wil volgens de laatste geruchten zijn assortiment uitbreiden met een opvouwbare smartphone. Als we de berichten mogen geloven krijgt de smartphone een veel lagere adviesprijs met zich mee dan de concurrerende toestellen van Samsung en Huawei.

De smartphone van Xiaomi zou langs twee zijden opvouwen, zoals we in een eerder bericht al konden lezen. Het meest opmerkelijke aan dit toestel is echter de adviesprijs. Volgens de geruchten zal de smartphone op de markt verschijnen voor ‘slechts’ €999. Dit is opmerkelijk aangezien de Huawei Mate X en de Samsung Galaxy Fold rond de €2000 kosten.

De lagere prijs zou te maken hebben met de paneelfabrikant. Xiaomi zou hebben gekozen voor Visionox Technology, terwijl Samsung en Huawei schermen van Samsung Display en BOE Display hebben gebruikt. Naar verwachting zal de Xiaomi-smartphone ergens rond juni op de markt verschijnen onder de naam Mi Fold of Mi Flex. Intern vinden we een Snapdragon 855-processor met 8GB of 10GB werkgeheugen.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.