Nieuwe Details Google Pixel 3 en Pixel 3 XL Gelekt

Pixel-3-XL-renderDe afgelopen weken duiken steeds meer berichten op over de aankomende Pixel-smartphones van Google. Ditmaal beweren bronnen dat de Pixel 3 een 5,3-inch scherm krijgt en de Pixel 3 XL een 6,2-inch scherm.

Eerder deze week schreven wij dat Google mogelijk werkt aan een mid-range Pixel-smartphone die onder andere zal worden uitgerust met een Snapdragon 710-processor. Nu zijn er ook meer details opgedoken over de high-end Pixel 3 en Pixel 3 XL. Zo weten we nu het schermformaat van beide toestellen, maar is ook duidelijk dat de Pixel 3 beschikt over een “normaal” scherm, terwijl het scherm van de Pixel 3 XL is voorzien van een notch. Dit OLED-scherm zal waarschijnlijk worden gemaakt door LG.

Het gaat voorlopig nog om geruchten, maar dit gerucht is bevestigd door @OnLeaks, een doorgaans goedgeïnformeerde en betrouwbare tech-lekker. Gebaseerd op de berichten van @OnLeaks en een eerder gelekte foto van screenprotectors zijn de bovenstaande en onderstaande renders ontworpen. De toestellen zullen waarschijnlijk in oktober officieel worden gepresenteerd.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.