Ontwikkeling Galaxy SIII was top secret

In aanloop naar de lancering van de Galaxy SIII heeft Samsung zware veiligheidsmaatregelen genomen om te voorkomen dat de specificaties van het nieuwe vlaggenschip uit zouden lekken. Voor het mensen die aan het toestel werkten, betekende dat dat ze er niets over mochten zeggen. Ook niet tegen hun familie. Maar verder waren er nog meer maatregels genomen. Zo werd er tegelijkertijd aan drie verschillende modellen gewerkt. Als er dan iets uitlekte, zou  de informatie niet kloppen.

Ook had niet iedereen toegang tot de ruimtes waar aan de SIII werd gewerkt. Om die ruimtes binnen te komen, had je een speciale pas nodig en moest je je vingerafdrukken scannen. Als een toestel werd verplaatst, dan werd die in een speciale doos vervoerd om te voorkomen dat iemand er ook maar een glimp van op zou vangen. Normaal gesproken vervoert Samsung een prototype naar een partner met een gewone postbezorger. Maar in het geval van de SIII bracht personeel van Samsung het toestel eigenhandig naar de partners.

Bron: Samsung Tomorrow

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.