Googleʼs At A Glance-widget Toont Voortaan Ook OV-informatie

Google-at-a-glance-widgetGoogle heeft de “At A Glance” widget uitgebreid met een nieuwe functie, waardoor de widget voortaan OV-informatie laat zien voor je volgende afspraak. Op dit moment is de nieuwe functie alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, maar we verwachten dat de functie ook deze kant op komt.

Via de Google-app kunnen Android-gebruikers de At A Glance-widget gebruiken. Via de widget krijg je op je bureaublad allerlei handige informatie te zien, zoals de weersvoorspellingen, de datum en je agenda afspraken. Je kunt op de widget klikken voor meer informatie. Android Police schrijft dat er voortaan ook informatie over het openbaar vervoer wordt weergegeven, zodat je weet hoe je het beste naar huis of je werk kunt reizen.

De widget laat zien welke metro, trein of bus je kunt pakken en hoe lang de reis duurt. Als je het schema volgt laat de widget zien hoe laat je op je werk komt en hoe laat je weer thuis bent. Momenteel is de extra informatie alleen zichtbaar in de VS en het is nog onduidelijk wanneer de update zal worden uitgerold in Europa.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.