Nokia X20, Nokia X30 En Nokia 3.4 Ontvangen Juni-update

Nokia heeft een nieuwe update klaarstaan voor drie smartphones van de fabrikant. Het gaat om de juni-update voor de Nokia X20, de Nokia X30 en de Nokia 3.4. Na het installeren van de update zijn de smartphones weer wat beter beschermd tegen kwaadwillenden.

Vanaf nu kunnen gebruikers van de drie Nokia-smartphones de beveiligingspatch van juni installeren. De beveiligingsupdate van juni 2023 bestaat uit tientallen patches die kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem aanpakken. Dit maakt het moeilijker voor kwaadwillenden om “in te breken” op jouw smartphone om malafide praktijken uit te voeren. Het is dus erg belangrijk dat je de nieuwste beveiligingspatch installeert.

De update brengt geen nieuwe functies met zich mee, maar bevat volgens de changelog wel over een verbeterde systeemstabiliteit en verbeteringen van de gebruikersinterface. Heb je nog geen notificatie ontvangen, dan kun je handmatig op updates controleren via de instellingen op de smartphone. De beveiligingspatch van juni 2023 rolde onlangs ook al uit naar de Nokia 5.4.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.