“Samsung Galaxy S10 Vervangt Irisscanner Met 3d-sensor”

Samsung-Galaxy-S10-Ice-UniverseDe laatste weken duiken steeds meer geruchten op over de aankomende Samsung Galaxy S10. Ditmaal lezen we dat Samsung de Irisscanner wil vervangen met een 3D-sensor.

De Samsung Galaxy S8, de Galaxy S9 en de Galaxy Note 8 beschikken allemaal over een Iirsscanner die kan worden gebruikt om de toestellen mee te ontgrendelen. The Bell schrijft nu dat Samsung deze irisscanner op de Galaxy S10 inruilt voor een 3d-sensor, die vergelijkbaar is met de 3D-scanner in de iPhone X van Apple.

De stap naar een 3D-sensor is vrij logisch, omdat een dergelijke sensor voor meer taken kan worden gebruikt dan een irisscanner. Zo is een 3D-sensor onder andere te gebruiken voor augmented reality.

Meer geruchten over de Galaxy S10
Er zijn verschillende andere geruchten opgedoken over de Galaxy S10. Zo verscheen vorige week een opvallende patent en zagen we de smartphone mogelijk al op deze foto. We zien hier een toestel met een scherm dat de gehele voorkant in beslag neemt.

Ook zou Samsung de smartphone uitrusten met een speciaal scherm die kan functioneren als speaker. Hierdoor hoeft Samsung geen extra speakers toe te voegen. Als laatste bestaat de kans dat Samsung eindelijk de vingerafdruk heeft verwerkt in het display, maar dit gerucht dook ook op voor de lancering van de Galaxy S9. Zoals we nu weten bleek dit gerucht niet te kloppen. Neem alle geruchten daarom voorlopig nog met een korreltje zout.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *