“Opvolger Nokia 8 Sirocco Krijgt Vingerafdrukscanner In Het Scherm”

Nokia-8-SiroccoHMD Global blijft druk bezig met het uitbrengen van nieuwe Nokia-smartphones. Volgens de laatste geruchten komt er onder andere een opvolger van de Nokia 8 Sirocco, die zou worden uitgerust met een vingerafdrukscanner in het scherm.

Volgens de website WinFuture werkt HMD Global achter de schermen aan een toestel met de codenaam A1P. Naar verwachting is dit de opvolger van de Nokia 8 Sirocco, aangezien dit toestel de codenaam A1N meekreeg. Als we de bron mogen geloven krijgt de “Nokia 9” een vingerafdrukscanner die in het scherm verwerkt zit.

HMD Global zou voor de smartphone een OLED-scherm van LG gebruiken. Over het formaat en de resolutie weet de bron niks te vermelden, maar wel zou er aan de achterkant van het scherm een vingerafdrukscanner verwerkt zitten. Een dergelijke vingerafdrukscanner zien we onder andere terug op de Vivo X21 en de Xiaomi Mi 8 Explorer Edition. De bron weet ook te melden dat HMD problemen had met de in-display vingerafdrukscanner. Dit probleem zou zijn opgelost door het glas dunner te maken.

Als laatste zou de camera een grote rol spelen bij de nieuwe smartphone, maar wat voor rol precies is onduidelijk. De A1P zal naar verwachting in augustus of september worden aangekondigd.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.