Gearbest viert het midden van het jaar met spetterende sales

Alfawise-A8-TV-BOXJe zal al wel weten dat er bij Gearbest prachtige producten voor lage prijzen kunnen worden besteld. Ook deze week zijn er weer diverse sales waar wij je een aantal voorbeelden van geven. Zo is er de midyear sale om het midden van het jaar te vieren. Hier kun je bijvoorbeeld een scherpe lampenset voor je fiets voor € 31,45 bestellen. Zoek je een bagagedrager voor de fiets dan is deze voor € 12,81 te bestellen. Er zijn nog veel meer voordelige producten. Neem dan ook snel een kijkje.

Zie hier alle producten die te bestellen zijn in de midyear sale

Een TV Box voor nog geen drie tientjes

Ben je het zat om steeds maar te zoeken naar wat er op televisie is? Een TV Box is dan de oplossing. Hier kun je verschillende apps uit de Google Play Store op downloaden om vervolgens al je favoriete films en series te bekijken. Ook is het mogelijk om leuke games te spelen. Bij Gearbest is nu de Alfawise A8 TV Box te bestellen voor maar € 28,28. Hou er wel rekening mee dat dit alleen voor de eerste duizend bestellingen is. Wees er dus snel bij!

Zie hier alle specificaties en de lage prijs van de Alfawise A8 TV Box

Leuke gadgets die je leven makkelijker maken

Ben je op zoek naar een aantal leuke en voordelige gadgets die je leven makkelijker maken dan kun je op de speciale actiepagina kijken. Daar zie je bijvoorbeeld een muggendoder die op LED licht werkt. Deze is voor € 11,18 te bestellen. Ga je kamperen dan is de waterdichte tent die je makkelijk op kunt zetten een goede keuze. Deze is voor € 68,80 te bestellen.

Xiaomi-Youpin-tent

Alle gadgets voor lage prijzen kun je hier vinden

Veel verlichting voor lage prijzen

Ben je op zoek naar een nieuwe dan ben je bij Gearbest ook aan het juiste adres. Hier kun je bijvoorbeeld slimme verlichting kopen zoals de slimme light bulb. Deze is voor € 13,67 te bestellen. Je kunt dan via een app miljoenen kleuren tevoorschijn toveren. Hetzelfde kun je doen met de LED strip. Deze lange strip kun je voor maar € 36,98 aanschaffen.

Xiaomi-Yeelight

Zie alle (slimme) verlichting in de sale op deze pagina

Een tablet voor maar 129 euro

Ben je op zoek naar een nieuwe tablet dan is de Teclast M89 het overwegen waard. Deze is in de sale voor maar € 129 te bestellen. Hou er wel rekening mee dat dit voor een beperkt aantal geldt en je dus snel moet zijn. Je schaft dan een 7,9-inch tablet aan die draait op Android 7.0. De tablet heeft drie gigabyte aan geheugen en 32 gigabyte aan opslagruimte. Deze opslagruimte is uit te breiden door een SD kaart te plaatsen. Naast de aantrekkelijke adviesprijs worden er ook nog eens geen verzendkosten in rekening gebracht. Profiteer er dus snel van.

Teclast-M89

Bekijk alle specificaties van de Teclast M89 op deze pagina

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.