Samsung Galaxy Tab S4 Te Zien Op Schetsen

Samsung-Galaxy-Tab-S4De Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung is één van de paar bekende merken die nog Android-tablets op de markt brengt. Binnenkort verwachten we de introductie van de Samsung Galaxy Tab S4, die nu te zien zou zijn op verschillende schetsen.

Enkele jaren geleden bracht iedere fabrikant minstens één Android-tablet op de markt, waardoor er een hoop tablets verkrijgbaar waren die kwalitatief niet helemaal optimaal waren. Sindsdien zijn er nog maar een paar grote spelers op de tablet-markt overgebleven, waarvan Samsung één is. Tech-lekker Evan Blass heeft nu een aantal foto’s gedeeld waarop de aankomende Galaxy Tab S4 te zien is.

Samsung-Galaxy-Tab-S4-tablet

We zien op de afbeeldingen onder andere het afneembare toetsenbord en de Pen. Deze accessoires zullen los te koop worden aangeboden. De tablet komt in ieder geval in de kleuren zwart en wit op de markt. We zien ook dat Samsung weer heeft samengewerkt met AKG voor het geluid.

Volgens de geruchten beschikt de Samsung Galaxy Tab S4 over een 10,1-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1600 pixels en een 16:10-beeldverhouding, een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 7 megapixel camera aan de voorkant en een 7300mAh accu. De tablet zou ook met de Samsung Dex overweg kunnen.

Samsung-Galaxy-Tab-S4-achterkant

Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de tablet officieel zal introduceren. Mogelijk dat Samsung heeft gekozen voor de IFA-beurs begin september.

Samsung-Galaxy-Tab-S4-pen

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.