Foto Huawei P20 Lite Gelekt

Huawei-P20-Plus-renderDe officiële introductie van de Huawei P20-serie komt steeds dichterbij en bijna dagelijks lekken nieuwe details uit van Huawei’s aankomende vlaggenschip-toestellen. Ditmaal is er een foto opgedoken waarop de Huawei P20 Lite te zien zou zijn.

Huawei zal op 27 maart de P20, P20 Lite en P20 Pro introduceren. Volgens geruchten werkt Huawei zelfs aan een vierde variant, namelijk een Porsche Design uitvoering. Er zijn de afgelopen weken specificaties, renders en foto’s van deze toestellen opgedoken, waardoor we al veel details weten. Ditmaal is er een foto opgedoken van de blauwe Huawei P20 Lite. Volgens de doorgaans goedgeïnformeerde tech-lekker Roland Quandt heet deze kleuroptie ‘Klein Blue’.

Op de foto zien we op de achterkant een dual-camera en een vingerafdrukscanner. De secundaire camera zou slechts een 2-megapixel dieptecamera zijn. Aan de voorkant heeft de Huawei P20 Lite een 5,84-inch scherm met een hd+-resolutie en intern vinden we een Kirin 659-processor. De smartphone zou voor ongeveer 370 euro over de toonbank gaan. Meer details ontbreken nog, maar over een dikke twee weken zal Huawei de smartphone officieel introduceren.

Huawei-P20-Lite-blauw

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.