Samsung Brengt Nieuwe Features Voortaan Eerst Naar Mid-range-toestellen

Samsung-Galaxy-A3-featuresDJ Koh, het hoofd van Samsung’s mobiele afdeling, heeft tijdens een gesprek met CNBC aangegeven dat Samsung van plan is om nieuwe features eerst te introduceren bij de goedkopere toestellen. Normaal krijgen vlaggenschip-toestellen als eerste de nieuwste features.

Samsung wil dit jaar van strategie veranderen door nieuwe features als eerste naar mid-range toestellen uit te rollen. Pas daarna ontvangen vlaggenschip-toestellen in de Galaxy Note- en Galaxy S-serie de functies. Het is onduidelijk waarom Samsung dit besluit neemt, maar mogelijk heeft het iets te maken met de teleurstellende verkoop van de Galaxy S9.

Koh zegt dat Samsung innovaties naar mensen wil brengen die het zich niet kunnen veroorloven om de high-end toestellen te kopen. Deze consumenten kunnen met een mid-range toestel dan toch aan de slag met de nieuwste features. Volgens een eerder rapport krijgt de Galaxy A-serie een hoop nieuwe features, waarvan sommige niet eens aanwezig zijn op de Galaxy S9 en S9 Plus.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.