Sony Xperia XZ3 Vanaf 5 Oktober In Nederland Verkrijgbaar

sony_xperia_xz3Sony heeft vorige week tijdens de IFA-beurs in Berlijn de Xperia XZ3 aangekondigd, de nieuwste vlaggenschip-smartphone van dit bedrijf. Sony Nederland heeft bekendgemaakt dat de smartphone vanaf 5 oktober in Nederland in de winkels zal liggen.

De Sony Xperia XZ3 is een krachtige smartphone die onder andere beschikt over een waterdichte behuizing (IP68), een 6-inch OLED-scherm met een resolutie van 2880 x 1440 pixels, een Snapdragon 845-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 19 megapixel camera aan de achterkant, een 13 megapixel camera aan de voorkant en een 3.330 mAh accu. De smartphone draait op Android 9.0 (Pie). Ook bleek uit een eerder onderzoek dat de smartphone het mooiste scherm heeft tot nu toe.

De Xperia XZ3 komt op de markt in de kleuren zwart, wit/zilver, bosgroen en bordeaux en ligt vanaf begin volgende maand in Nederland in de winkels. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 799 euro. Je kunt de Sony Xperia XZ3 onder andere bestellen bij Coolblue.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Ermin schreef:

    Accu valt mij tegen maar verder is het erg verleidelijk. Vooral de oled scherm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.