Introductie Huawei Mate 20 Op 16 Oktober

uitnodiging-huawei-mate-20Huawei heeft een ‘save-the-date’ gestuurd naar de internationale pers, waarin staat dat de fabrikant de Huawei Mate 20 op 16 oktober zal introduceren. Huawei zal in Londen een presentatie houden.

Huawei liet tijdens de IFA al weten dat de Huawei Mate 20 er aan komt en dat de smartphone zal worden aangestuurd door de Kirin 980 processor, ’s werelds eerste processor die op een 7 nanometerschaal is geproduceerd. Nu heeft Huawei een officiële save-the-date gestuurd voor de presentatie in Londen.

Op de bovenstaande uitnodiging zien we de tekst “A Higher Intelligence Is Comming“. Dit is een verwijzing naar de AI-functies in de nieuwe Kirin 980 processor.

Volgens eerdere geruchten krijgt de Huawei Mate 20 een triple-camera, die samen met de flitser in een vierkant zijn geplaatst. Hiervan zijn ook al afbeeldingen opgedoken. Net als de Huawei P20 bestaat de camera-configuratie uit een 40-megapixel RGB camera, een 20-megapixel zwart/wit camera en een 8-megapixel telezoom-camera.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.