Lenovo Teaset Toestel Met Vier Camera’s Aan Achterkant

Lenovo-teaser-vier-cameraLenovo’s vice president Chang Cheng heeft een teaser gedeeld die lijkt aan te geven dat de volgende smartphone van het bedrijf beschikt over vier camera’s op de achterkant. Of dit ook echt zo zal zijn is nog maar de vraag, aangezien de teasers van Lenovo niet altijd even betrouwbaar zijn geweest.

De onderstaande teaser is geplaatst op de Chinese social media site Weibo. We zien op de teaser een camera set-up met vier lenzen in een vierkante opstelling. Ondanks dat het een officiële teaser is raden we aan de teaser met een flinke korrel zout te nemen. Chang Cheng heeft in het verleden namelijk vaker indrukwekkende beloftes en teasers gedeeld, die uiteindelijk helemaal niet klopten.

Zo deelde Chang Cheng voor de introductie van de Lenovo Z5 teasers die aangaven dat de smartphone geen notch kreeg en over 4TB opslagruimte beschikte. Uiteindelijk kreeg de Lenovo Z5 wel een notch en “slechts” 128GB opslagruimte. Ook was de screen-to-body ratio 5% lager dan Chang Cheng aangaf.

Lenovo-4-Cameras-teaser

Uiteraard is het best mogelijk dat Lenovo een smartphone zal introduceren die een camera met vier lenzen heeft, met in het midden een LED-flitser. Bij Lenovo kunnen we dit echter alleen bevestigen nadat het toestel ook daadwerkelijk gepresenteerd is.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.