Lenovo Deelt Teaser Randloze Lenovo Z5

Lenovo-Z5-teaser-1Op 5 juni zal Lenovo een nieuwe smartphone introduceren die volgens de fabrikant een screen-to-body ratio heeft van maar liefst 95 procent. Vlak voor de introductie heeft Lenovo wat afbeeldingen gedeeld om de zogeheten Lenovo Z5 alvast te teasen.

Als we Chang Cheng mogen geloven krijgen we over twee dagen een smartphone te zien met een screen-to-body ratio van 95%, 4TB opslagruimte en een 45 dagen accuduur. Lenovo heeft uitnodigingen verstuurd naar de pers, met daarbij enkele afbeeldingen.

Op de afbeeldingen zien we een smartphone waarbij het scherm vrijwel volledig doorloopt tot de randen van het toestel. We verwachten ditmaal geen notch in het scherm. Waar de selfie-camera zit verstopt is onduidelijk, maar wie weet gebruikt Lenovo dezelfde oplossing als de Vivo Apex die we op 12 juni te zien krijgen.

Lenovo-Z5-teaser-2

De tweede afbeelding geeft erg weinig weg. Zo kunnen we niet opmaken of de vingerafdrukscanner aan de achterkant is geplaatst en welke poorten aan de onderkant van de Lenovo Z5 aanwezig zijn. Mogelijk zit de vingerafdrukscanner verwerkt in het scherm, zoals ook het geval is bij de Vivo Apex en de Xiaomi Mi 8 Explorer Edition.

We hoeven gelukkig maar twee dagen te wachten voordat we alle details en specificaties van de Lenovo Z5 kunnen bevestigen. De kans lijkt klein dat de smartphone officieel in de Benelux op de markt zal verschijnen, maar er zijn altijd mogelijkheden om de smartphone online te bestellen via een internationale webwinkel.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.