Samsung Galaxy S9 Duikt Op In Nieuwe Gradiënt Kleur “Polaris Blue”

Samsung-Galaxy-S9-Polaris-Blue-fotoOnlangs introduceerde Samsung in China de Ice Blue-variant van de Galaxy S9. Mogelijk is dit echter niet de enige gradiënt uitvoering van de smartphone, aangezien er nu foto’s zijn opgedoken waarop een Polaris Blue-variant te zien zou zijn.

Steeds meer consumenten hebben behoefte aan een smartphone met een gradiënt kleur, waardoor fabrikanten steeds vaker een toestel met een dergelijke kleur op de markt brengen. Samsung lijkt deze trend nu ook te willen volgen. Onlangs kregen we al de kleur Ice Blue te zien en nu zien we op de onderstaande foto’s volgens de bron de Galaxy S9 in de kleur Polaris Blue.

Het uitbrengen van een bestaande smartphone in een nieuwe kleur stimuleert de verkoop. Het is daarom niet gek dat Samsung nu heeft besloten om ook gradiënt-toestellen op de markt te brengen. De bovenstaande foto’s zijn afkomstig van de bekende lekker Ice universe. De kleur lijkt veel op de Ice Blue-variant die Samsung eerder deze maand introduceerde, maar de kleur blauw is veel donkerder. De Ice Blue-variant is momenteel alleen in China en Duitsland verkrijgbaar en het ziet ernaar uit dat de gradiënt-varianten voorlopig nog niet in de Benelux op de markt zullen verschijnen. Wij moeten het voorlopig dus nog doen met de kleuren Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple.

Samsung-Galaxy-S9+-Ice-Blue

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.