Xiaomi Werkt Aan Xiaomi Mi A3

Xiaomi-Mi-A2-vs-A2-LiteUit informatie van Android Pie blijkt dat Xiaomi werkt aan een opvolger van de Mi A2. De Xiaomi Mi A3 zal onder andere worden uitgerust met een NFC-chip.

De Xiaomi Mi A-serie bestaat uit toestellen die een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding leveren en daarnaast ook nog eens draaien op Android One. Wij op de redactie waren erg te spreken over de Xiaomi Mi A1 en ook met de Mi A2 zette Xiaomi een goed product op de markt . Toch kwam de Xioami Mi A2 de laatste tijd meerdere keren negatief in het nieuws vanwege lastige bugs. Hopelijk weet Xiaomi met de Mi A3 de naam van de Mi A-serie weer te zuiveren.

In de broncode van Android Pie op de Xiaomi Mi 8 en de Mi Mix 3 is de codenaam ‘orchid_sprout‘ gevonden. Dit is hoogstwaarschijnlijk een verwijzing naar de Mi A3, aangezien de Mi A1 (Lite) en Mi A2 intern de codenamen tissot_sprout, jasmine_sprout en daisy_sprout hebben gekregen. Veel details over de smartphone hebben we nog niet, maar er is wel een hint gevonden voor de aanwezigheid van NFC. De huidige Mi A-modellen hebben geen NFC-ondersteuning.

We zullen nog een tijdje moeten wachten op de introductie van de Xiaomi Mi A3, die we waarschijnlijk niet eerder dan april of mei te zien krijgen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *