LG G8 ThinQ Nu Te Bestellen In De Verenigde Staten

lg-g8-thinq-headerDe LG G8 ThinQ, de nieuwe vlaggenschip-smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant, is vanaf 11 april verkrijgbaar in de Verenigde Staten. De smartphone krijgt daar een adviesprijs mee van 819,99 dollar. Het is nog onduidelijk hoeveel de smartphone in de Benelux gaat kosten.

Amerikanen kunnen nu een pre-order plaatsen voor de LG G8 ThinQ. De prijs van de smartphone verschilt veel per provider. Zo kost de smartphone bij Verizon en Sprint 840 dollar (ongeveer 750 euro), terwijl de smartphone bij T-Mobile slechts 619,99 dollar kost (550 euro). Het is nog onduidelijk wat voor adviesprijs de LG G8 ThinQ in Nederland meekrijgt, maar de Amerikaanse prijzen geven een goede indicatie. Ook weten we nog niet vanaf wanneer de smartphone in Nederland verkrijgbaar is.

lg-g8-thinq

LG G8 ThinQ
De LG G8 ThinQ beschikt over een 6,1-inch scherm met een resolutie van 3120×1440 pixels, een Snapdragon 855-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 3500mAh accu, een vingerafdrukscanner aan de achterkant, een driedubbele camera (12MP reguliere lens, 16MP groothoeklens, 12MP telelens) en een 8MP selfie-camera. De smartphone komt op de markt in de kleuren Carmine Red, New Aurora Black en New Moroccan Blue.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.