Dit Is De Eerste OnePlus 7 Teaser

OnePlus-7-teaser-fast-and-smoothDe afgelopen weken schreven we regelmatig over de aankomende OnePlus 7 en de OnePlus 7 Pro. De introductie van de toestellen lijkt nu echt te naderen, aangezien OnePlus is begonnen met het teasen van de smartphone.

OnePlus heeft op Twitter een korte video-teaser geplaatst die aangeeft dat we een “fast and smooth” ervaring mogen verwachten. Echt veel informatie geeft deze teaser dus niet, maar uit deze woorden kunnen we opmaken dat de smartphone krachtige/snelle hardware krijgt. Daarnaast spreken de geruchten over een scherm met een  verversingssnelheid van 90 Hz. Ook kan “Smooth” betekenen dat de smartphone een design heeft met vloeiende lijnen. We zien in de onderstaande teaser namelijk de zijkant van de OnePlus 7, die afgeronde hoeken en schermranden lijkt te krijgen.


Naar verwachting zal OnePlus de smartphone op 14 mei introduceren. Volgens de geruchten krijgen we een reguliere OnePlus 7 te zien, maar ook de OnePlus 7 Pro en een variant met 5G-ondersteuning.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.