Nog Onduidelijk Wanneer Samsung De Galaxy Fold Zal Lanceren

Samsung-Galaxy-FoldSamsung heeft de lancering van de opvouwbare Galaxy Fold uitgesteld nadat het scherm van verschillende review-exemplaren al na enkele dagen kapot ging. Samsung weet nog steeds niet wanneer de fabrikant klaar is om de smartphone op de markt te brengen.

Een woordvoerder van Samsung heeft tegenover persbureau Reuters aangegeven dat Samsung nog steeds niet weet wanneer het bedrijf de Galaxy Fold aan klanten kan leveren. Een woordvoerder van Samsung in Nederland heeft gezegd dat er binnenkort meer informatie zal komen over de nieuwe lanceerdatum.

De problemen met het opvouwbare scherm kwamen eind april vlak voor de lancering aan het licht, nadat techjournalisten een review-exemplaren in handen kregen. Samsung is vervolgens gestart met een onderzoek om te achterhalen wat het probleem veroorzaakt en hoe het probleem kan worden opgelost. Er zou onder andere ruimte zitten tussen de scharnier van het scherm, waardoor er stof tussen kan komen. Ook zit er een beschermlaag over het scherm die gebruikers niet van het scherm af mogen halen, iets dat verschillende journalisten wel hebben gedaan. Samsung zal klanten bij de aanschaf van dit toestel beter duidelijk maken dat ze de beschermlaag niet mogen verwijderen.

via [NOS]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.