Xiaomi Opent Eerste Nederlandse Xiaomi Mi Stores In Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Xiaomi-LogoXiaomi opent binnenkort de eerste Mi Stores in Nederland. Dit blijkt uit vacatures voor de winkels. Xiaomi zal winkels openen in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

In maart liet Xiaomi al weten dat het bedrijf “over een aantal maanden” de eerste winkels zal openen, maar een exacte datum hadden we nog niet. De opening van de winkels lijkt nu echter niet ver meer weg, omdat het bedrijf is begonnen met het zoeken naar medewerkers. Tekpoint GmbH, de officiële distributeur van Xiaomi in de Benelux, is onder andere opzoek naar een Product Sales Manager in Amsterdam en Brussel. De Product Sales Manager is verantwoordelijk voor de introductie van nieuwe Chinese merken in Nederland en België zoals Xiaomi, Huami Amazfit, Viomi, Roborok en Yeelight.

Daarnaast is het bedrijf opzoek naar meerdere Senior en Assistent Shopmanagers voor winkels in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. In de vacature staat dat het bedrijf in de Mi Stores smartphones, wearables, laptops, televisie & audio en huishoudelijke IoT-producten zal verkopen. Klanten kunnen de producten in de winkels testen.

We hebben nog steeds geen exacte datum voor de opening van de Xiaomi Mi Stores, maar het is duidelijk dat de opening steeds dichterbij komt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.