Patent Toont LG-smartphone Met Punch-hole Camera

LG-Display-PatentLG heeft een nieuwe patent aangevraagd voor een smartphone met een scherm die vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. Het scherm is voorzien van een ovalen uitsparing voor de selfie-camera.

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG lijkt te werken aan een smartphone met een ovaalvormig gat in het midden van het scherm. In dit gat vinden we een selfie-camera en twee sensoren. Dit blijkt uit een patent die LG Display heeft ingediend bij de KIPO (Korean Intellectual Property Office). Bij het patent vinden we 14 schetsen die het uiterlijk duidelijk tonen. We zien op één van deze afbeeldingen zelfs de navigatie knoppen.

De schermranden van de smartphone in dit patent zijn een stuk dunner dan de schermranden op de huidige toestellen van LG. Het scherm lijkt veel op die van de Galaxy Note 10. Het is niet duidelijk wat voor sensoren LG plaatst in de uitsparing in het scherm, maar waarschijnlijk gaat het om een Time of Flight sensor en een infrarood sensor die nodig zijn voor 3D gezichtsherkenning.

Er worden verder geen specificaties genoemd en het is nog onduidelijk wanneer LG de smartphone wil introduceren. Zodra we meer te weten komen delen wij dit uiteraard met jullie.

via [LetsGoDigital]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.