“OPPO Wil Europees Hoofdkantoor Openen In Duitsland”

OPPO logoChinese smartphonefabrikant zijn steeds actiever op de Europese markt. Ook OPPO wil een gedeelte van de Europese markt veroveren. Het bedrijf zal hiervoor volgens de laatste berichten een hoofdkantoor openen in Düsseldorf, Duitsland.

Volgens de website MobileWorldLive heeft OPPO tijdens een meeting op zijn Chinese hoofdkantoor de plannen voor het Europese hoofdkantoor laten zien. Thomas Geisel, de burgemeester van Düsseldorf zou bij de presentatie aanwezig zijn geweest. Tony Chan, de founder van OPPO, verwacht binnen vijf jaar in Duitsland een marktaandeel van 15 procent in handen te hebben, door ongeveer 4 miljoen smartphones te verkopen.

OPPO heeft al verschillende mensen in dienst genomen die komen te werken in het kantoor in Duitsland. Het bedrijf zoekt echter nog meer mensen. Zo staat er onder andere nog een functie open voor een HR Manager in Duitsland. OPPO heeft al een CEO, een accountmanager en een Sr. Product Marketing Manager aangenomen voor het kantoor in Duitsland.

HR-Manager-OPPO-Duitsland-vacature

Er zijn nog geen aanwijzingen gevonden voor uitbreidingen naar andere Europese landen. Waarschijnlijk wil OPPO de markt eerst testen in Duitsland voordat het bedrijf plannen maakt voor de rest van Europa.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.