Youfone Past Prijzen En Abonnementen Aan

YoufoneYoufone heeft de mobiele abonnementen van de provider aangepast. De internetsnelheid is verhoogd, de prijzen zijn verlaagd en de bundels zijn gewijzigd.

Telecomproviders wijzigen regelmatig hun bundels, om zo beter te kunnen concurreren en te voldoen aan de vraag van de klanten. Youfone heeft nu wijzigingen doorgevoerd aan de abonnementen voor de mobiele telefoon, waarbij de prijzen voor de databundels één of meerdere euro’s zijn gedaald. Gebruikers met een databundel van 4GB, 7GB en 10GB ontvangen daarnaast nu standaard de 4G+ snelheid, met een maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s en uploadsnelheid van 150 Mbit/s. Klanten met een bundel van 1GB kunnen standaard downloaden en uploaden met 25 Mbit/s en 10 Mbit/s, maar deze snelheid kun je voor 1 euro per maand ophogen.

Er zijn ook wijzigingen aangebracht aan de belbundels. Zo zijn de bundels met 150 en 300 minuten/sms’jes geschrapt en hebben klanten nu alleen de keuze uit onbeperkt of 200 minuten/sms’jes. Voor bestaande klanten verandert er niets.

Voor alle details over de nieuwe abonnementen kun je terecht op de website van Youfone.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.