Samsung Galaxy S10 en Note 10 Hebben Probleem Met Vingerafdrukscanner

Samsung_Galaxy_Note_10_Plus_S-PenSamsung’s vlaggenschip-smartphones, de Galaxy S10 en de Galaxy Note 10, hebben een probleem met de vingerafdrukscanner. Wanneer je gebruikmaakt van bepaalde screenprotectors worden namelijk alle vingerafdrukken geaccepteerd. Samsung heeft de problemen met de vingerafdrukscanners erkend en werkt momenteel aan een oplossing.

Het probleem met de vingerafdrukscanner kwam aan het licht toen een gebruiker haar verhaal vertelde aan The Sun. Ze gaf aan dat ze een 360 graden siliconen beschermhoes gebruikte die de voor- en achterzijde van de Galaxy S10 beschermen. Na het aanbrengen van de screenprotector merkte ze dat ze de smartphone ook met haar andere vingers kon ontgrendelen. Daarna vroeg ze aan haar man om haar smartphone te ontgrendelen, wat lukte.

Samsung heeft aangegeven dat de problemen inderdaad voorkomen en dat het bedrijf binnenkort een update zal uitrollen met een patch die dit probleem oplost. Wanneer we deze update kunnen verwachten is nog onduidelijk.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *