Opvouwbare Huawei Mate X Komt 15 November Uit

huawei_mate_xVolgens eerdere geruchten zou Huawei deze maand eindelijk de eerste opvouwbare smartphone van het bedrijf op de markt brengen, maar dit blijkt niet juist. Huawei heeft nu namelijk de officiële lanceringsdatum bekendgemaakt. De Huawei Mate X verschijnt op 15 november op de markt. Dit schrijft de website Sina Digital.

Op 15 november zal Huawei de grootste concurrent van de Samsung Galaxy Fold op de markt brengen. Het gaat hier overigens wel om een Chinese lancering. Daar krijgt de smartphone een adviesprijs mee van 16,999 Yen. Dit is omgerekend ongeveer €2163. De Amerikaanse media spreekt over een adviesprijs van $ 2400 en het is aannemelijk dat de smartphone in Europa uiteindelijk € 2400 gaat kosten.

Wanneer de Huawei Mate X buiten China verkrijgbaar zal zijn is echter nog onduidelijk. Huawei laat namelijk weten dat momenteel alleen China op de planning staat en dat een international lancering nog intern besproken moet worden. Mocht de smartphone buiten China worden gelanceerd dan gaat het vooral om landen waar al degelijke 5G-ondersteuning is.

Zijn jullie van plan om het komende jaar een opvouwbare smartphone aan te schaffen of wachten jullie liever nog 2 of 3 jaartjes zodat fabrikanten de technologie kunnen verfijnen?

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.