“Samsung Galaxy Fold 2 Heeft Geen Schermproblemen Meer”

Samsung_Galaxy_FoldVeel mensen keken lange tijd uit naar de eerste opvouwbare smartphone van Samsung, maar na de officiële introductie was de hype snel verdwenen toen bleek dat het scherm erg gevoelig was en eenvoudig brak. Samsung zou echter een oplossing hebben gevonden, waardoor de schermproblemen bij de Galaxy Fold 2 niet meer moeten voorkomen.

Samsung heeft de lancering van de Galaxy Fold eerder dit jaar tijdelijk moeten uitstellen om aanpassingen aan het gevoelige scherm te doen. De smartphone is inmiddels met verbeteringen op de markt gebracht, maar nog helemaal perfect is de smartphone niet en gebruikers moeten nog steeds voorzichtig met de smartphone omgaan. Bij de opvolger van de Galaxy Fold 2 zijn de problemen met het opvouwbare scherm mogelijk helemaal opgelost.

Samsung investeert al geruime tijd in het Koreaanse beeldschermfabriek DoInsys. Dankzij de investeringen van Samsung heeft DoInsys een flinterdun beschermend glas kunnen ontwikkelen die op een vouwbare scherm kan worden geplaatst. DoInsys zal dan ook de schermen voor de Galaxy Fold 2 leveren. Het laagje is slechts 30 tot 100 micrometer dik en zorgt ervoor dat het vouwbare scherm niet barst. Samsung is erg enthousiast over de technologie en heeft dan ook een langdurige exclusieve overeenkomst gesloten met DoInsys.

Wij kijken alvast uit naar volgend jaar.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.