Reparatie Motorola Razr-scherm Kost 299 Euro

Motorola_RAZR_opvouwbare_smartphoneMotorola heeft kortgeleden de eerste opvouwbare smartphone van het bedrijf aangekondigd en na negatieve berichten over eerdere opvouwbare smartphones vragen mensen zich natuurlijk af hoe sterkt het vouwbaar scherm van de Motorola Razr is. Motorola heeft in ieder geval alvast laten weten hoeveel het kost om een gebroken scherm te repareren, namelijk 299 dollar.

Een vouwbaar scherm is een stuk kwetsbaarder dan een traditioneel scherm en tegelijkertijd kost een vouwbaar scherm veel meer geld. Het is dan ook niet gek dat klanten willen weten hoeveel het kost om een gebroken scherm te laten repareren, mochten ze in deze ongelukkige situatie terechtkomen.

Het repareren van het scherm van de Samsung Galaxy Fold kost bijna 600 dollar, dus we konden er van uit gaan dat het repareren van de Motorola Razr-smartphone ook niet goedkoop zal zijn. De kosten vallen in vergelijking met Samsung’s opvouwbare scherm echter behoorlijk mee. Het laten repareren van het scherm van de Motorola Razr kost namelijk 299 dollar, ongeveer 275 euro. Dit is natuurlijk nog steeds een hoop geld, maar voor het repareren van bijvoorbeeld een Galaxy S10-scherm ben je bijna net zoveel kwijt.

Het is overigens onduidelijk of Motorola de eerste reparatie gratis uitvoert, iets dat Samsung bij de Galaxy Fold wel doet.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *