OPPO Lanceert Nederlandse Webshop

Oppo Reno 10x Zoom HeaderOPPO heeft een bètaversie van zijn Nederlandse webshop gelanceerd. Nederlanders kunnen hier smartphones, accessoires en andere producten kopen. Betalen is mogelijk met iDEAL en producten worden de volgende dag al geleverd.

Net als de merken Realme en Honor heeft de fabrikant OPPO nu ook stilletjes een Nederlandse webshop gelanceerd. Op de webshop van OPPO vinden we naast hoesjes, headsets en opladers momenteel vijf smartphones. Momenteel kun je de OPPO Reno2, de Reno2 Z, de OPPO A9 2020, de OPPO A5 2020 en de OPPO Reno 10x Zoom bestellen. Vermoedelijk zullen later meer smartphones worden toegevoegd.

Omar Al Azami, PR & Communicatie Manager OPPO Nederland heeft tegenover AndroidWorld het volgende gezegd. “Het is de bedoeling dat we een breed assortiment aan OPPO producten gaan aanbieden, dus naast smartphones ook accessoires zoals stijlvolle hoesjes maar ook toekomstige IoT producten.

Wanneer je voor 17:00 een bestelling plaatst zal het product de volgende dag geleverd worden. Op de webshop staat dat het momenteel om een testversie gaat en dat er daardoor nog wat foutjes kunnen voorkomen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *